top of page
Info
Het feit dat je hier zit rond te snuisteren wil zeggen dat je toch op een of andere manier een band met de KSA hebt. Waarschijnlijk ben je op zoek naar wat duidelijkheid? Informatie? Op zoek naar een toffe hobby? Lees verder en u komt alles te weten!
58249_399610850132693_421185277_n.jpg

Waar?

Het jeugdheem (Karenveldstraat 28 1745 Opwijk) is al jaar en dag onze vaste stek! Samen met de Chiro meisjes en de KLJ van Opwijk amuseren we ons hier het hele jaar door. Ook is er het Jeugdheemcomité waar we met al onze problemen i.v.m. het gebouw terecht kunnen, waarvoor veel dank!

Wie we zijn

Wij presenteren onszelf als de coolste jeugdbeweging van Opwijk en omstreken voor jongens tussen 6 en 18 jaar! Onze slogan is niet voor niets ‘KSA Opwijk daagt je uit’. Wij dagen de jongeren uit om hun zondagnamiddag te spenderen aan woeste, plezierige, knotsgekke, out-of-the-box spelletjes en activiteiten samen met hun kameraden, vrienden en natuurlijk, de leiders! KSA-ers zijn fier op hun afkomst, wij ademen en leven KSA. Iedere zondag ‘onze rechterduim op linkerborst’ en dan uit volle borst het KSA-lied meebrullen om dan drie uur later wat verdrietig naar huis te gaan omdat de KSA al gedaan is. Als je nog niet bij de KSA zit, kom gewoon eens af!

IMG_6044.JPG
IMG_6005.JPG

Op kamp

Wanneer? De Leeuwkens en Pagadders van 7-14 augustus, de 4 oudste groepen van 4 tot 14 augustus.

Waar? Elk jaar zetten we onze tenten op ergens in de Ardennen, de precieze locatie wordt bekend gemaakt op het einde van het KSA-jaar.

En wat doen ze daar allemaal? Vorig jaar kwam RingTV langs om een reportage op te nemen over het kamp, neem gerust een kijkje om meer te weten te komen!

bottom of page